Categories
That Blonde To The Rescue

Blood Sugar или

Blood Sugar несъмнено е един от любимите продукти в колекцията ми. Обожавам Jeffree Star Cosmetics, а тази палитра е нещо грандиозно. От опаковката – прилича на видеокасета и в същото време закопчалките наподобяват куфарче – до магията, която е вътре.

Цветовете са способни да стреснат всеки, който не си пада по смелите визии, но пък в цветовата гама са включени и сенки, с които да създадем и по-мек, ежедневен грим.

Самите сенки са доста пигментирани. Когато ги докоснеш с четка се ронят лесно и остават по палитрата, но върху окото не съм имала проблем с тях. С по-наситените цветове е хубаво да се внимава, защото те са по-трудни за манипулиране.

Хубавото е, че са лесни за надграждане, така че препоръчвам да започнете леко с цвета, докато установите формата и мястото, където да го поставите и след това да надграждате до нивото на пигментация, към което се стремите.

Цената, както споменах в предната статия е 52 долара. High end грим, бих казала, че си заслужава, въпреки че няма да откажа да платя по-малко 😀

Имайте предвид, че палитрата е масивна и не е много удобна за пътуване и ще трябва да ѝ предвидите повечко местенце в колекцията си.

Пожелавам ви цветна и усмихната седмица!

https://jeffreestarcosmetics.com/

https://www.beautybay.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *