Categories
That Blonde To The Rescue

Бюджетен грим за Свети Валентин

Независимо дали имаме планове за Свети Валентен и дали харесваме празника, нищо не пречи да разчупим ежедневния си грим с малко вдъхновение в Денят на любовта. В тази статия ще ви покажа как можем да блестим и да бъдем glam дори и с ограничен бюджет.

Представям ви визия, която може да пресъздадете едно към едно или пък може да ползвате като вдъхновение, за да се развихрите и създадете своя собствена интерпретация.

Лицето:

За основа използвах смес от озаряващ primer и матов такъв. По този начин кожата ни изглежда по-здрава и glowy, но едновременно с това – равна и без несъвършенства.

Продължавам с фон дьо тена на Makeup Revolution – Conceal and Define за свеж вид, съчетан с хидратиращ коректор от L’oreal и за финал – запечатвам с прахообразната пудра на Catrice – Light Illusion (Banana powder).

z

Вежди:

Тях подчертах с молива на Makeup Revolution и сресах с Brow precise на Maybelline. Тук сте свободни да използвате любимите си и най-удобни продукти за вежди. Ако не сте фен на подчертаните вежди, може да ги оставите естествени или просто сресани с безцветна гел спирала.

Очи:

Започнах с бляскавите кремообразни сенки от Trend It Up, запечатах ги с бяла кремава сянка и розов озаряващ цвят. Продължих със смесица от четирите кафяви цвята, като най-тъмният съсредоточих в края и сгъвката на окото. Същият поставих под долния клепач и използвах за очна линия.

z

От хайлайтъра на Golden rose сложих под веждата и във вътрешната част на окото.

z

Съчетах две спирали на Maybelline (които силно препоръчвам ) – Total Temptation (писах за нея) и Colossal Big Shot.

Устни:

Завърших визията със смелите цветове от Golden rose (и течното, и нормалното са в нюанс „18“), като използвах плоска четка, за да очертая по-прецизно устните си.

Фиксиращ спрей и сте готови! Лично използвам тези два на Makeup Revolution, вършат добра работа, но имат доста токсична миризма.

Пожелавам ви усмихнат и щастлив
празник!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *