Categories
Uncategorized

Готови за цветно лято?

Днешната статия е посветена на една от любимите ми визии.

Да започнем с лицето

За да постигнем желаната визия, трябва да започнем от създаването на подходяща база, което е единствено във вашата власт и предпочитание. Използвайте любимите си продукти и създайте най-приятната за лицето си база.

Очите

Очите са центъра на цялата композиция. Предлагам ви цветна визия, в която се съчетава смелостта на цветовете с тяхната свежест и кокетност. Лятото е времето да експериментираме с тях.

Както споменах, започваме с база по ваш избор – коректор или база за сенки, за да изравним цвета на клепача.

Веднага след това дръзко посягаме към мек розов металик, който да разнесем навсякъде. Аз използвах един от малка палитра на Golden rose, който може да се нанесе нежно с пръст или с четка, навлажнена с вода или с фиксиращ спрей.

z

От вътрешната част на окото до средата на клепача нанасяме златист цвят. Моят е от течните сенки на Essence. Избрах тях, защото освен златист, цветът е и леко брокатен и придава мистичен блясък.

В water line-а си нанасяме син молив, като се придържаме към линията вътре в окото.

На линията под миглите нанасяме лилав молив. Него blend-ваме с четка, която може да е чиста или да има някакъв неутрален цвят, който да помогне за разнасянето на молива.

z

Във вътрешната част на окото и под веждата нанасяме малко highlighter.

Спиралата и изкуствените мигли оставям на вашия избор и вкус.

Очите ни са готови!

Устните

Когато очите са толкова ярки и толкова силно привличат внимание, аз обичам устните ми да останат по-натурални. Затова нанесох от червилото на Golden rose.

Веждите

Също както лицето, тях ги оставям на вас! Нека всеки се придържа към зоната си на комфорт и я съчетае по подходящ начин с описаната визия!

Фиксиращ спрей и сте готови за летните нощи 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *